Oslo Helikopterklubb

Oslo helikopterklubb er en klubb for helikopterpiloter og helikopterintresserte i Oslo- og østlandsområdet. Vi disponerer en Robinson R22 Beta II og en Robinson R44 Raven I.

Vårt ønske er å kunne tilby et spennende miljø for helikopterintresserte sjeler, dele erfaringer og leie av helikopter til en rimelig pris. Vi har også som ønske å kunne tilby medlemmer tilgang til gunstige priser på flytimer for den som er intressert i å ta privatflygersertifikat på helikopter (PPL(H)).

Vi har for tiden to baser, en på Røyken flyplass og en som ligger rett øst av Gardermoen.

Målet med klubben er å skape et seriøst og spennende miljø, hvor vi arrangerer klubbkvelder, klubbturer og andre aktiviteter for å dele interesser og erfaringer. Per dags dato har vi aktive flyvere med både PPL og CPL sertifikater, alle med ulike erfaringer og historier å dele.

Formålene med klubben er:

• Å legge forholdene økonomisk og praktisk til rette for at medlemmene har kontinuerlig tilgang til helikopter (enten ved at klubben eller medlemmene eier egne helikoptre og/eller ved å inngå avtaler med private helikoptereiere).
  • Å tilby medlemmer tilgang til gunstig utdannelse til privatflygersertifikat (enten ved egen skoleavdeling eller ved et samarbeid med andre kommersielle skoler eller klubber).
  • Å være et kontaktnett mellom private helikopterflygere for å utveksle informasjon som er til nytte for å utøve helikopterflyging på en nyttig og sikker måte.

Les mer om våre helikoptre eller flyplassene vi disponerer

Visste du at

Du kan melde deg inn i Oslo Helikopterklubb ved å klikke her, eller på linken øverst til høyre. Medlemskap koster 250,- i året og gir deg en unik mulighet til å utveksle erfaringer og historier med helikopterpiloter og andre med helikopterinteresse i Oslo-området.